1. TRIN
+
Gourmetslagterelev

På 1. trin kan du blive elev i Bilka, føtex eller Netto.

Ledelsesniveau: Selvledelse

Netto: Elev
føtex:Elev
Bilka: Elev

Bliv slagterelev og prøv kræfter med det fineste kød

Se mere om Silles hverdag

Mød Sille, der er gourmetslagterelev

play-button

Vi tænker ud af køleboksen

Det handler om at tænke ud af ”køleboksen”

En del af hverdagen er at have med kunderne at gøre. Vi rådgiver dem om kødet, udskæringer og tilberedning, og i fremtiden også meget mere end det. Det er tilfredsstillende at tænke på, at vi i sidste ende har gjort en forskel, når kunderne sætter sig ned omkring middagsbordet for at spise, og det er uafhængig af kokkeevner og budget. Vi gør meget ud af at fortælle folk, at der er forskel på kød. For vi vil gerne flytte folks vaner og holdninger, men vi driver også en forretning, hvor der skal flyttes nogle varer. En stor del af vores tid går derfor med at producere og fylde køleboksene op, for vi har et bredt sortiment.

Hver kunde og hver eneste dag er forskellig. Mangfoldigheden er stor. Det samme gælder kollegaerne. Vi er forskellige af køn, alder og interesser. Vi er som en lille familie, og alle kender hinanden godt. Der er et godt sammenhold, og vi har det sjovt i hinandens selskab. De fleste gourmetslagtere er udadvendte og ligefremme mennesker, hvor tingene bliver sagt, som de er. Der er en rigtig god tone og respekt mellem os på trods af forskellighederne. Mine kollegaer gør det sjovt at stå op om morgenen og gå på arbejde.

 

 

Om morgenen og formiddagen producerer vi og gør køleboksene klar til kunderne. Efter kl. 14 kommer det store rykind af kunder, og så skal alt bare være i orden. Især fredag er speciel. Vi har en fast rutine om fredagen, hvor vi samles og gennemgår tallene, inden det går løs. Vi ved, der bliver gang i den, så vi skal være 100% klar. Der er en rigtig god stemning, og humøret er højt. Vi går og lader op til det, og det kan til tider minde om optakten til en sportsbegivenhed.

Vi står sammen om det samme håndværk og det samme mål. Nemlig at levere en vare, som kunderne fristes af i køleboksen, som de er tilfredse med, når de kommer hjem, så de kommer tilbage og køber hos os igen og igen. For det er også en del af hverdagen, hele tiden at gøre det bedre end gårsdagens omsætning. Vi holder møder og ved, hvad vi satser på, og hvad der forventes af salget. Der er rigtig meget konkurrencementalitet og lyst til at kæmpe for at nå omsætningen blandt os. Derfor holder vi hele tiden gryden i kog. Der skal være noget nyt at komme efter. Noget andet end det, som kunderne forventer og fik i går.

”Det er en god og tryg arbejdsplads. Vi er som en lille familie.”

- Sille - Gourmetslagterelev

Louise skærer det bedste kød ud

Find vej videre

Bliv bagerelev og skab noget

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Andre elever der viste viljen

Daniel er slagsassistent og er altid klar på spørgsmål

Daniel - Salgselev

Bliv bagerelev og skab noget

Linnea - Bager