Tag din elevuddannelse på business class Dansk Supermarked Group - en del af Viden Djurs

Dansk Supermarked Business College

Vidste du, at Dansk Supermarked Group har sit helt eget Business College? Det betyder, at du hos os får en solid og gennemtænkt uddannelse, der matcher arbejdsopgaverne ude i varehuset eller butikken, hvor du efterfølgende, som elev, har din hverdag. Dermed får du, på Business College, uddannelse helt tæt på virkeligheden og der er ikke langt fra teori til praksis.

På Business College bor du på campus med mere end 500 andre top-motiverede elever fra forskellige brancher og du vil opleve et stærkt sammenhold. Fælles for alle er nemlig engagementet, viljen og kompetencerne til at få en stærk uddannelse, og drømmen om at gøre karriere i detailbranchen. Vi tager på fede studieture til bl.a. Göteborg, London og Berlin, hvor vi oplever og bliver inspireret af den rivende udvikling, der sker i detailhandlen ude i verden.

 

 

Med Business College får du også garanti for efterfølgende elevplads og alle omkostninger til kost og logi er dækket af din løn.

Det næste hold elever begynder til august 2017 – og det er allerede nu muligt at søge optagelse på uddannelsen.

Læs mere om, hvad du får ud af Business College, din fremtid bagefter, adgangskrav og tilmelding lige her.

 

Se video

om Business College

play-button

Tilmelding Business College grundforløb 1 (GF1):

Kommer du direkte fra 9./10. klasse eller er det under et år siden at du gik ud af folkeskolen, så har du mulighed for at starte på grundforløb 1 som starter i august måned hvert år. Bliver du optaget på Business College skal du have grundforløb 1 og grundforløb 2 og være på college fra august og frem til juni.

Har du en gymnasial baggrund f.eks. STX, HF, HHX eller HTX, så har du desværre ikke mulighed for at søge om optagelse på Business College.

ansog_nu

Tilmelding Business College grundforløb 2 (GF2):

Er det mere end et år siden du er gået ud af folkeskolen, så har du mulighed for at få grundforløb 2 som starter i januar måned hvert år. Bliver du optaget på Business College skal du have grundforløb 2 og være på college fra januar og frem til juni.

ansog_nu

Har du spørgsmål?

Så kontakt Jon Skålerud, HR Senior Manager i Dansk Supermarked Group på mobil: 2154 9912 eller mail: jon.skaalerud@dsg.dk – eller skriv dig op i formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet uforpligtende:

Kontakt os

jon-skaalerud

Dansk Supermarked Group:
Jon Skålerud
HR Senior Manager
Talent Management & Learning

Mobil: 2154 9912
Mail: jsk.hra@dsg.dk

Viden Djurs:

ebp-eva-baek-pedersen_png

Eva Bæk Pedersen
Afdelingsleder EUD/EUX Business

Mobil: 6155 5508
Mail: ebp@videndjurs.dk

mikkel-gottlieb-bennetsen_jpg

Mikkel Gottlieb Bennetzen
Collegeleder og studievejleder

Mobil: 2059 6796
Mail: mgbe@videndjurs.dk

 

 

Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram